ΑΕΚ: Στέλνουν τον Βράνιες οι Βέλγοι
Ανανεώθηκε:
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βέλγικου Τύπου, ο Ογκνέν Βράνιες είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ.
Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της voetbalkrant, η Άντερλεχτ δεν επιθυμεί την παραμονή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού και εξετάζει την – εκ νέου – παραχώρησή του στην «Ένωση».
Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ο Ογκνέν Βράνιες επέστρεψε στην Άντερλεχτ μετά το δανεισμό του στην ΑΕΚ. Ενδεχομένως για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται ξανά μια μετακίνηση.
Το μίνι θρίλερ γύρω από τον Βράνιες μπορεί σύντομα να ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αναζωπυρώθηκε και ο ελληνικός σύλλογος ξεκίνησε ξανά τις διαπραγματεύσεις με την Άντερλεχτ. Και οι δύο πλευρές λένε ότι είναι κοντά σε συμφωνία. Αν συμβεί αυτό, θα σημάνει και την τελική αναχώρηση του Βράνιες από την Άντερλεχτ.
Το 2018, η RSCA αγόρασε τον Βράνιες από την ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αποδώσει στο Βέλγιο. Κυρίως ήρθε στο προσκήνιο με τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες. Φέτος δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ, το κοινό της οποίας τον λατρεύει».
SPONSORED
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Αναλυτικές πληροφορίες
00:30
Ελλάδα - Ιταλία 0-1: Η «γαλανόλευκη» άφησε υποσχέσεις παρά τη φιλική ήττα
23:58
Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι γέμισαν τους δρόμους της Μαδρίτης για τον Πάπα Λέοντα
23:47
Τουρκική παρενόχληση δια ασυρμάτου στο αεροσκάφος του Δένδια - Κατευθυνόταν στην Κύπρο
23:40