ΣΠΟΡ

Θρήνος για τον Πανιώνιο: Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου

Θρήνος για τον Πανιώνιο: Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου
INTIME.GR

Πένθος στην οικογένεια του Πανιώνιου καθώς σε ηλικία 75 ετών απεβίωσε ο Θανάσης Ιντζόγλου. 

Ήταν ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Πανιώνιου ενώ είχε υπηρετήσει στη ομάδα για 14 χρόνια, αγωνιζόμενος στους Νεοσμυρνιώτες απ’ το 1962 έως το 1976.

Γεννημένος το 1945, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Χαλκηδόνα Νίκαιας. Από εκεί μεταπήδησε στον Πανιώνιο στον οποίο έμεινε για 14 ολόκληρα χρόνια. Όντας μέλος της σπουδαιότερης ίσως ομάδας των «κυανέρυθρων», όταν και τερμάτισαν δεύτεροι στο Πρωτάθλημα το 1970-71. Ο Ιντζόγλου μάλιστα είχε σκοράρει απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό στον οποίο παρέμεινε δύο χρόνια, πριν κλείσει την καριέρα του στην Κόρινθο το 1979. Υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ελλάδος, τόσο σε επίπεδο Ελπίδων όσο και ανδρών.

Βέβαια το όνομά του το συνέδεσε με τον Πανιώνιο, γι’ αυτό και η οικογένεια των «κυανέρυθρων» βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Θανάση Ιντζόγλου. Μάλιστα σχετική σύντομη αναφορά έκαναν και οι οργανωμένοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης:

«Καλό ταξίδι μεγάλε Θανάση, το άστρο σου θα λάμπει πάντα, οδηγός όλων εκείνων που επιλέγουν τον Πανιώνιο ως ομάδα για τα ιδανικά και τις αξίες της», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «Πάνθηρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ