ΟΠΑΠ Game Time: Ο Πάνος Βόγλης για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας
Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και την τελευταία αγωνιστική της Serie A ήταν αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εβδομαδιαίας εκπομπής Game Time του ΟΠΑΠ, με καλεσμένο τον Πάνο Βόγλη.
Ο δημοσιογράφος μίλησε για το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι που θα διεξαχθεί στο Wembley και τον αγώνα Γιουβέντους-Ρόμα που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο για την τελευταία αγωνιστική της Serie A. Τα δυο σαββατιάτικα ντέρμπι θα πραγματοποιηθούν στις 19:30 και 21:45, αντίστοιχα.
Ο Πάνος Βόγλης τόνισε ότι η Τσέλσι έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του 9ου FA Cup της ιστορίας της, καθώς βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, η Άρσεναλ – που είναι πολυνίκης του θεσμού με 13 τρόπαια – περιμένει πολλά από τα αστέρα της ομάδας, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ.
Δείτε το βίντεο:
Φωτιά στo Πευκάλι Κορινθίας - Μήνυμα 112 στο Αμμόνι για εκκένωση
13:25
Γεωργιάδης μετά το «δεν ρωτήθηκα» Τζάκρη για συνέντευξη σε Κασσελάκη: Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ το κελεπούρι
13:22
Ο Jay-Z ξεδιπλώνει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα στο νέο ντοκιμαντέρ «Jay-Z in 8» δια χειρός Ρικ Ρούμπ
13:12
Επιχείρηση «Αιγίς»: Τέσσερις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου
13:07