ΟΠΑΠ Game Time: Ο Πάνος Βόγλης για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας
Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και την τελευταία αγωνιστική της Serie A ήταν αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εβδομαδιαίας εκπομπής Game Time του ΟΠΑΠ, με καλεσμένο τον Πάνο Βόγλη.
Ο δημοσιογράφος μίλησε για το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι που θα διεξαχθεί στο Wembley και τον αγώνα Γιουβέντους-Ρόμα που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο για την τελευταία αγωνιστική της Serie A. Τα δυο σαββατιάτικα ντέρμπι θα πραγματοποιηθούν στις 19:30 και 21:45, αντίστοιχα.
Ο Πάνος Βόγλης τόνισε ότι η Τσέλσι έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του 9ου FA Cup της ιστορίας της, καθώς βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, η Άρσεναλ – που είναι πολυνίκης του θεσμού με 13 τρόπαια – περιμένει πολλά από τα αστέρα της ομάδας, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ.
Δείτε το βίντεο:
Πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων και ΑμεΑ: Ποιοι το δικαιούνται
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
02:00
Έκτακτο Επίδομα Πάσχα: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - Ποιοι θα το λάβουν
01:00
Σε ισχύ το νέο πληροφοριακό υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Οι δυνατότητες
00:30