Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σαρωτικός ο Έλληνας άσος κόντρα στους Σέλτικς
Ανανεώθηκε:
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους «Κέλτες» στην επιστροφή του στα παρκέ του ΝΒΑ.
Σαν θηρίο στο κλουβί του ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς, τον πρώτο μετά την επανεκκίνηση του ΝΒΑ μετά από 3,5 μήνες.
Ο Greek Freak οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 119-112 έχοντας 36 πόντους (7/12 βολές, 13/17, δίποντα, 1/3 τρίποντα), 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη σε μόλις 32 λεπτά στο παρκέ.
Ο Κρις Μίντλετον με 18 και ο Μπρουκ Λόπεζ με 14 πόντους ακολούθησαν για τους πρωτοπόρους της Ανατολής, που έπαιξαν χωρίς Μπλέντσο και Κόνατον.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για συναίνεση με το ΠΑΣΟΚ στους επικεφαλής στις Ανεξάρτητες Αρχές
14:32
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών - Πού μπορούν να απευθύνονται οι συγγενείς
14:25
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: «Πυροτεχνήματα σφηνωμένα σε μπουκάλια» προκάλεσαν την έκρηξη με τους 40 νεκρούς, περιγράφουν μάρτυρες
14:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» - Οι ευχές με ασθενείς και εργαζομένους (pics)
14:12
ΚΟΣΜΟΣ