Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Σα – Κινδυνεύει να χάσει τη ρεβάνς με Γουλβς
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό, λίγες ημέρες πριν από τον σημαντικό αγώνα με τη Γουλβς στο «Μολινό», για τη ρεβάνς της φάση των «16» του Europa League.
Ο Ζοσέ Σα αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση των «ερυθρολεύκων» το Σάββατο με χτύπημα στο χέρι και η συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι αμφίβολη.
Οι πρώτες εκτιμήσεις στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες για την κατάσταση του Πορτογάλου τερματοφύλακα, καθώς κάνουν λόγο για κάταγμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι στα… καρφιά ενόψει του αγώνα στις 6 Αυγούστου.
Ο έμπειρος γκολκίπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Αν τελικά ο Σα δεν καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Γουλβς, θέση κάτω από την εστία του Ολυμπιακού θα πάρει ο Μπόμπι Αλέν.
Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Έως 27 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00
Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια 2-1: «Eρυθρόλευκη» νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα του Europa League
23:57
Προειδοποίηση Γκουτέρες για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους κινδύνους»
23:55
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο πεζοπόρων στην περιοχή του καταρράκτη του Ενιπέα στην Πιερία
23:42