Τσάμπιονς Λιγκ: Ντιναμο Κιέβου- Μάντσεστερ Σίτι 1-3 και Αϊντχόβεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0
Στην εξασφάλιση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ προχώρησε ουσιαστικά η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της επί της Ντιναμό Κιέβου, εκτός έδρας με 3-1.
Οι φιλοξένουμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο με τα γκολ του Αγκουέρο στο 15ο λεπτό και του Σίλβα στο 40’. Η Ντιναμό μείωσε με τον Μπουγιάλσκι στο 59’ και το σκορ έκλεισε με γκολ του Τουρέ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο άλλο ματς της ημέρας, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Αϊντχόβεν και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στην Ολλανδία αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.
ΕΛΛΑΔΑ
Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα στη Θράκη λόγω κακοκαιρίας
07:23
ΔΙΕΘΝΗ
Η ΕΚΤ δεν βιάζεται να αλλάξει τα επιτόκια: Τι περιμένουν οι αναλυτές για το 2026
07:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το διάγγελμα και η γαλάζια «προθέρμανση» συναινέσεων
07:06
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη, Αιγαίο και Δωδεκάνησα, βελτίωση από το απόγευμα - Πού θα χιονίσει
07:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ