Κρούσμα κορωνοϊού στην Μπαρτσελόνα: «Συναγερμός» ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα ενόψει τους ματς της Παρασκευής για τα προημιτελικά του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου στην Πορτογαλία.
Και αυτό μιας και οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την ύπαρξη ενός θετικού κρούσματος σε 9 παίκτες που ξεκίνησαν προπονήσεις για τη νέα χρονιά.
Το προσβεβλημένο άτομο είναι ασυμπτωματικό, είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται απομονωμένο στο σπίτι του μην έχοντας έρθει σε επαφή με άλλα μέλη της πρώτης ομάδας που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη για τη Λισαβόνα. Πλέον οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και έχουν ήδη εντοπιστεί όλα τα μέλη που είχαν επαφή με τον παίκτη.
Οι εννέα νεαροί παίκτες που άρχισαν προετοιμασία είναι οι Ραφίνια, Κάρλες Αλενιά, Πεδρί, Φρανσίσκο Τριντσάο, Οριόλ Ροσέλ, Χουάν Μιράντα, Ματέους Φερνάντες, Μούσα Βάγκε και Ζαν Κλερ Τοντιμπό.
SPONSORED
LIVE - O Κυριάκος Μητσοτάκης στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων
20:08
Υπουργείο Οικονομικών ΗΠΑ: Παρατείνεται η άρση των κυρώσεων για το ρωσικό πετρέλαιο
20:00
Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για την ασφάλεια των Ελλήνων στον στολίσκο προς τη Γάζα
19:51
Πολάκης στη Βουλή: «Θα είμαι πάντα ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις 26 του μήνα»
19:49