ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Απόψε, ο ΠΑΟΚ θέλει στην άδεια λόγω κορωνοϊού Τούμπα, να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση, στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, απέναντι στην Μπεσίκτας.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πολύ καλά, που ενδεχόμενη επιτυχία απόψε, θα εξασφαλίσει στην ομάδα αυτομάτως την παρουσία της στους ομίλους του Europa League, ενώ θα φέρει και πολύτιμα χρήματα στα ταμεία, που τόσο χρειάζεται για το Financial Fair Play της UEFA.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Άμπελ Φερέιρα έχουν προετοιμαστεί για μια ποδοσφαιρική «μάχη», απέναντι σε μια Μπεσίκτας που μπορεί να κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με απουσίες, ωστόσο διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα, για ένα νοκ-άουτ παιχνίδι.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και δεν θα ισχύουν οι πέντε αλλαγές, ούτε και η χρήση VAR. Λόγω της πανδημίας η UEFΑ είχε επιτρέψει τις πέντε αλλαγές στη διάρκεια του 90λεπτου για να βοηθήσει τις ομάδες που αγωνίζονταν κατακαλόκαιρο. Θα ισχύσει το καθεστώς των τριών αλλαγών και σε μόνο σε περίπτωση παράτασης οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα για άλλη μια.

Η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας θα ξεκινήσει στις 21:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το OPEN TV, ενώ για την εξέλιξή του, θα μπορείτε να ενημερωθείτε LIVE από το OnSports.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ