ΣΠΟΡ

Τρομερός Σακίλ Ο' Νιλ: Μίλησε ελληνικά στον Αντετοκούνμπο και τον άφησε άφωνο

Τρομερός Σακίλ Ο' Νιλ: Μίλησε ελληνικά στον Αντετοκούνμπο και τον άφησε άφωνο
Screengrab

Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τον Σακίλ Ο' Νιλ να αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλώντας του στα Ελληνικά.

«Συγχαρητήρια. Είμαι περήφανος για εσένα» είπε δύο φορές στα Ελληνικά ο θρύλος του ΝΒΑ, αλλά ο Αντετοκούνμπο φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς του είπε.

Μάλιστα, ο Σακίλ τον ρώτησε: «Κατάλαβες τα ελληνικά μου αδελφέ μου;».

Ο Γιάννης τότε απαντά: «Κατάλαβα τη δεύτερη φράση...»

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 03:20:

Σημειώνεται πως ο Greek Freak σαρώνει τους ατομικούς τίτλους καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ, για αυτό και του έδωσε συγχαρητήρια ο Σακίλ.

«Είναι ωραίο που παίρνω το βραβείο που είχε ο συμπαίκτης μου, Μπρουκ Λόπεζ. Χωρίς τον Θεό δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι κάνω στο παρκέ και στην προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αγάπη και την συμπαράσταση τους. Επίσης τον κόουτς και τους συνεργάτες του που μας δίνουν το αγωνιστικό πλάνο και κάνουν την δουλειά μας πιο εύκολη. Επίσης τους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι το όνομα μου είναι σε αυτό το τρόπαιο, αλλά το αξίζουν όλοι. Η άμυνα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στο ότι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και τον βοηθάμε. Κι γι’ αυτό είμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα στο ΝΒΑ. Ευχαριστώ και τον Μπρουκ Λόπεζ που με καλύπτει κάθε βράδυ. Τέλος, τους Μπακς και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν», είπε ο Γιάννης κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Πλέον, ο Αντετοκούνμπο είναι στους διεκδικητές και του βραβείου MVP για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν!

Αν το καταφέρει μάλιστα, θα έχει πάρει δύο βραβεία αυτή τη σεζόν, καθώς ήδη έχει και το DPOY.

Επίτευγμα που έχουν επιτύχει μέχρι τώρα μόλις δύο αθλητές του ΝΒΑ. Ο Μάικλ Τζόρνταν το 1987-88 και ο Χακίμ Ολάζουον το 1993-94.

Σε κάθε περίπτωση ο Έλληνας διεθνής σούπερ σταρ, είναι ήδη στη… λεωφόρο των μύθων του ΝΒΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ