Basket League: Οριστικά τζάμπολ στις 10 Οκτωβρίου
Ανανεώθηκε:
Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης της Basket League για την σεζόν 2020-2021 αλλά και οι λεπτομέρειες για το Super Cup, κατόπιν σχετικής απόφαση που έλαβε την Πέμπτη η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ.
Η Basket League επιστρέφει και στις 10 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο τζάμπολ για την νέα σεζόν.
Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε πως η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το Super Cup θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Περιστερίου.
Από εκεί και πέρα, την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- δύο σημαντικές αλλαγές: την θέσπιση της έξτρα εγγυητικής που πρέπει να καταβάλλουν οι ομάδες (140.000 ευρώ) και την δεσμευτικότητα των αποφάσεων που παίρνει η -οσονούπω νεοσυσταθείσα- επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ.
Αυτό σημαίνει πως οι δύο συγκεκριμένες παράμετροι δεν θα αφορούν στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά θα τεθούν σε ισχύ από την αγωνιστική περίοδο 2021/22.
Την πρώτη ιατρική εκκένωση στην ιστορία της πραγματοποίησε η NASA – Αστροναύτες εγκατέλειψαν τον ISS
10:09
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίσημα τις πωλήσεις πετρελαίου της Βενεζουέλας - Στα 500 εκατ. δολάρια η αξία του
10:09
BofA για τράπεζες: Έρχεται νέος κύκλος ισχυρής αύξησης κερδών
10:07
Οι πρώτες εικόνες από τη φρεγάτα Belharra «ΚΙΜΩΝ» (pics)
10:03