ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ: Με Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη στην επόμενη φάση του Champions League

ΠΑΟΚ: Με Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη στην επόμενη φάση του Champions League
ΙΝΤΙΜΕ

Η πρόκριση επί της Μπεσίκτας επιτεύχθηκε και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την πρόκληση να βρεθεί στα play offs του Champions League.

Εκεί, θα εισπράξει ακόμα ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και φυσικά θα βρεθεί δύο βήματα, αφού θα είναι διπλές αναμετρήσεις μακριά από το όνειρο.

Οι αντίπαλοί του είναι γνωστοί.

Η κλήρωση θα γίνει στη 1 μ.μ. στη Νιόν και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι που θα γίνει στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, μία εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη. Φυσικά όλοι απεύχονται την πορτογαλική ομάδα. Ακόμα κι αν προκύψει εντός έδρας ματς.

Συνήθως, βέβαια, η κληρωτίδα δεν χαμογελάει στον ΠΑΟΚ, αλλά η Γάνδη και η Ντιναμό είναι ασφαλώς πιο βατός αντίπαλος. Η Γάνδη δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα. Οι Ουκρανοί είναι μία παραδοσιακή δύναμη και έχουν στον πάγκο τους τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ξεκίνησε με θρίαμβο επί της Σαχτάρ στο Σούπερ Καπ και τεσσάρα στ πρωτάθλημα. Δεν είναι, όμως, αχτύπητες ομάδες η Γάνδη και η Ντιναμό Κιέβου για έναν ΠΑΟΚ που δεν θα έχει πλέον τεράστια πίεση, αφού εξασφάλισε τουλάχιστον τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το ιδανικό θα ήταν, λοιπόν, ή Γάνδη ή Ντιναμό εντός έδρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ