ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το ζευγάρι με τον αντίπαλο στα play offs

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το ζευγάρι με τον αντίπαλο στα play offs
INTIME

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στην κλήρωση που έγινε στα κεντρικά της UEFA στην Νιόν της Ελβετίας, το μεσημέρι της Τρίτης (01/09) ως ισχυροί και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε δύο αναμετρήσεις τον νικητή από το ζευγάρι της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Κύπριοι υποδέχονται στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας τους Πρωταθλητές Σερβίας, το απόγευμα της Τετάρτης (16/09) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο νικητής θα προκύψει από νοκ άουτ αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει αν θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα της Μεγαλονήσου ή θα παίξει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην διοργάνωση.

Στα play offs, θα λάβουν χώρα δύο αναμετρήσεις και δεν θα υπάρχουν τα νοκ άουτ, όπως ήταν στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους.

Έτσι, το πρώτο ματς θα λάβει χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να βάλει τις... βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 29 ή 30 του ίδιου μήνα, είτε στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, είτε στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου.

Άτυχοι Μακάμπι και Δώνης

Την χειρότερη δυνατή, θεωρητικά, κλήρωση είχε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη στα play offs του Champions League. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται στον 3ο προκριματικό γύρο και την Τετάρτη (16/09) θα υποδεχθεί στο Ισραήλ την Ντινάμο Μπρεστ.

Σε περίπτωση που πάρει το... εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σάλτσμπουργκ, την ομάδα αποκάλυψη της περσινής διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, η Σλάβια Πράγας θα περιμένει μερικές μέρες για να μάθει αν θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ ή την Γιουνγκ Μπόις στα play offs, ενώ ο νικητής από το ζευγάρι της Φερεντσβάρος με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα παίξει κόντρα στην ομάδα που θα προκριθεί από την αναμέτρηση της Καραμπάκ με την Μόλντε.

Συνοπτικά, τα ζευγάρια των play offs:

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ/Γιουνγκ Μπόις
Μακάμπι Τελ Αβίβ/Ντινάμο Μπρεστ - Σάλτσμπουργκ
Ολυμπιακός - Ομόνοια/Ερυθρός Αστέρας
Καραμπάκ/Μόλντε - Φερεντσβάρος/Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ