ΣΠΟΡ

Ρίψη κερμάτων σε ανάπηρους και σκηνές fight club σε γήπεδο της Αγγλίας (vid)

Ρίψη κερμάτων σε ανάπηρους και σκηνές fight club σε γήπεδο της Αγγλίας (vid)
YOUTUBE

Ένα περιστατικό που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αποθέωση της οπαδικής καφρίλας, σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ με την QPR, στην Αγγλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί της Μπέρμιγχαμ άρχισαν να πετούν κέρματα σε άτομα με ειδικές ανάγκες, εξαγριώνοντας τους φίλους της QPR. Ένας εξ αυτών, κατευθύνθηκε στο πέταλο των φιλοξενούμενων για να ζητήσει τον λόγο, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να τεθεί νοκ άουτ από δυνατή γροθιά αντίπαλου οπαδού, με τους υπόλοιπους υποστηρικτές της Μπέρμιγχαμ να αποθεώνουν τον νικητή της άτυπης αυτής μονομαχίας.

Οι αστυνομικές Αρχές ανέλαβαν δράση πριν το συγκεκριμένο επεισόδιο λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάτι που πάντως δεν κατάφεραν μετά τη διακοπή του αγώνα, καθώς εκτός γηπέδου ακολούθησε δεύτερος γύρος επεισοδίων.

Για την ιστορία, η QPR προηγείτο 2-0 τη στιγμή που διεκόπη ο αγώνας, ενώ ο οπαδός που δέχθηκε τη γροθιά κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Ο δράστης, πάντως, παραμένει ασύλληπτος και η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να τον αναγνωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τέταρτη φορά σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων που παρατηρείται ρίψη κερμάτων σε αγγλικό γήπεδο, κάτι που σίγουρα ξενίζει, όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ