ΣΠΟΡ

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
AP Photo / Giannis Papanikos

Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Ομόνοια με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Οι νοκ άουτ αγώνες ολοκληρώθηκαν στα προκριματικά του Champions League και η πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους θα κριθεί σε διπλά παιχνίδια. Τον πρώτο τους αγώνα στα play off της διοργάνωσης δίνουν οι δύο ελληνικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο στις 22:00 στη Ρωσία την Κρασνοντάρ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στις 22:00 στο Καραϊσκάκη την Ομόνοια. Στόχος τους είναι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει αήττητος από τη Ρωσία

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ, μετά τη διπλή πρόκριση στα προκριματικά κόντρα στη Μπεσίκτας και τη Μπενφίκα, θα επιδιώξει να φύγει αήττητος από την έδρα της Κρασνοντάρ, ώστε να «σφραγίσει» την πρόκριση, μετά από μία εβδομάδα, στον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα.

Νίκη με σκορ ασφαλείας θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ομόνοια και αν δυνατόν να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Οι αγώνες των play off του Champions League, Κρασνοντάρ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Ομόνοια προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Το «Στοίχημα της ημέρας» για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους

Κάθε ημέρα το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση σε ένα μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα από τις ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις.

Το σημερινό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση είναι για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί 19 φορές στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ