ΣΠΟΡ

Με Χουάνκαρ και 22 παίκτες στη Λάρισα - Έτοιμος ήρθε ο Αντονίτο

Με Χουάνκαρ και 22 παίκτες στη Λάρισα - Έτοιμος ήρθε ο Αντονίτο

Ο Χουάνκαρ, όπως αναμενόταν θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και είναι στην αποστολή, που πάει στη Λάρισα με 22 παίκτες, ενώ ο Αντονίτο έδειξε έτοιμος στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Χουάνκαρ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Παναθηναϊκού και αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στη Λάρισα.

Ο Ντάνι Πογιάτος πήρε μαζί του 22 παίκτες, στην προσπάθεια, που κάνει να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μαζί τους και για να δείξει σε όλους , ότι τους υπολογίζει και θα τους χρειαστεί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Μαυρομμάτης, που έχασε προπονήσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και είχε και ενοχλήσεις στην μέση.

Οι παίκτες, που πήρε μαζί του στη Λάρισα ο Πογιάτος είναι οι :

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

H ενδεκάδα και ο Αντονίτο

Από αυτά, που έχει δείξει μέχρι σήμερα ο Πογιάτος η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Καρλίτος, Μακέντα, Αιτόρ, η Χατζηγιοβάνης. Θέση διεκδικεί και ο Σερπέζης.

Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Αντονίτο, που έδειξε έτοιμος και θα υπολογίζεται από το παιχνίδι με τον Αρη. Οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος ακολούθησαν πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ