ΣΠΟΡ

Με Χουάνκαρ και 22 παίκτες στη Λάρισα - Έτοιμος ήρθε ο Αντονίτο

Με Χουάνκαρ και 22 παίκτες στη Λάρισα - Έτοιμος ήρθε ο Αντονίτο

Ο Χουάνκαρ, όπως αναμενόταν θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και είναι στην αποστολή, που πάει στη Λάρισα με 22 παίκτες, ενώ ο Αντονίτο έδειξε έτοιμος στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Χουάνκαρ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Παναθηναϊκού και αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στη Λάρισα.

Ο Ντάνι Πογιάτος πήρε μαζί του 22 παίκτες, στην προσπάθεια, που κάνει να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μαζί τους και για να δείξει σε όλους , ότι τους υπολογίζει και θα τους χρειαστεί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Μαυρομμάτης, που έχασε προπονήσεις λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και είχε και ενοχλήσεις στην μέση.

Οι παίκτες, που πήρε μαζί του στη Λάρισα ο Πογιάτος είναι οι :

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

H ενδεκάδα και ο Αντονίτο

Από αυτά, που έχει δείξει μέχρι σήμερα ο Πογιάτος η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Καρλίτος, Μακέντα, Αιτόρ, η Χατζηγιοβάνης. Θέση διεκδικεί και ο Σερπέζης.

Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Αντονίτο, που έδειξε έτοιμος και θα υπολογίζεται από το παιχνίδι με τον Αρη. Οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος ακολούθησαν πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ