Κορωνοϊός: Δύο κρούσματα στην Ομόνοια λίγο πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ανανεώθηκε:
«Συναγερμός» σήμανε στην Ομόνοια, μετά τη γνωστοποίηση ότι και δεύτερος ποδοσφαιριστής της διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, εντοπίστηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα, δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, για τα πλέι οφ του Champions League. O ποδοσφαιριστής απομονώθηκε άμεσα και έχει τεθεί σε καραντίνα.
«Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της UEFA», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Κύπρου για τα σημερινά κρούσματα κορωνοϊού.
Θέμα μη τέλεσης του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», πάντως, δεν τίθεται, καθώς το πρωτόκολλο της UEFA αναφέρει ότι αν μία ομάδα παρουσιάσει κρούσματα, αλλά έχει 13 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές κι έναν τερματοφύλακα, τότε αγωνίζεται κανονικά.
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Αλεξανδρούπολη - Ζημιές σε καταστήματα και αεροδρόμιο
10:14