ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ-Κρασνοντάρ 1-2: «Αυτοκτόνησε» και έχασε το όνειρο του Champions League

ΠΑΟΚ-Κρασνοντάρ 1-2: «Αυτοκτόνησε» και έχασε το όνειρο του Champions League
ΙΝΤΙΜΕ

Η Κρασνοντάρ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ και πήρε αυτή την πρόκριση (2-1) για τις ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να ανατρέψει το 2-1 που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στη Ρωσία από την Κράσνονταρ όμως τα λάθη που έκανε στην άμυνα του έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους του να πάρουν εκ νέου τη νίκη με το ίδιο σκορ και να δώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το παρών στους ομίλους του Champions League.

Συγκεκριμένα ένα αυτόγκολ του Μιχαηλίδη και η ολιγωρία στην άμυνά του στη συνέχεια που έφεραν το δεύτερο γκολ για τους Ρώσους στέρησαν από τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του όμως η Κράσνονταρ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό εκμεταλλευόμενη το αυτογκόλ του Μιχαηλίδη που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να διώξει τον κίνδυνο.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης μάζεψε τα ψυχικά του αποθέματα και δεν άργησε να βρει την απάντηση μιας και ο Ελ Καντουρί έκανε το 1-1 με κεφαλιά στο 77'.

Τα λάθη όμως για τον ΠΑΟΚ δεν στάματησαν εκεί μιας και μετά το σουτ του Βιλένα ένα λεπτό αργότερα που βρήκε στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς, η άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έδιωξαν την μπάλα και ο Καμπελά από πλεονεκτική θέση έγραψε το 1-2 που έδωσε την ευκαιρία στην Κράσνονταρ να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το παιχνίδι:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ