Roland Garros: Χρηματικό πρόστιμο στον Τσιτσιπά
Ανανεώθηκε:
Παρότι το πάλεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros καθώς ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα, ήρθε και η «καμπάνα».
Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο, ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 8.500 δολαρίων.
Ο Έλληνας τενίστας τιμωρήθηκε με 3.000 δολάρια επειδή πήρε οδηγίες από τον πατέρα και προπονητή του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του τουρνουά ενώ στη συνέχεια τιμωρήθηκε με ακόμη 4.000 δολάρια για τον ίδιο ακριβώς λόγο κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον τέταρτο γύρο.
Επίσης ο Τσιτσιπάς θα πρέπει να πληρώσει άλλα 1.500 δολάρια λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς.
Σημειώνεται ότι απαγορεύεται η λήψη οδηγιών από τον προπονητή κατά τη διάρκεια που διεξάγεται ένας αγώνας Grand Slam.
Στους δρόμους βγαίνουν ξανά οι αγρότες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ: Mπλόκο στον Ε65 το μεσημέρι – Τα αιτήματά τους (vid)
10:38
ΔΟΕ: Η τρέχουσα πετρελαϊκή κρίση «είναι πιο σοβαρή από αυτές του '73, του '79 και του 2002 μαζί»
10:34
Ευάλωτα νοικοκυριά και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου
10:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα (pic)
10:18