Roland Garros: Χρηματικό πρόστιμο στον Τσιτσιπά
Ανανεώθηκε:
Παρότι το πάλεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros καθώς ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα, ήρθε και η «καμπάνα».
Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο, ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 8.500 δολαρίων.
Ο Έλληνας τενίστας τιμωρήθηκε με 3.000 δολάρια επειδή πήρε οδηγίες από τον πατέρα και προπονητή του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του τουρνουά ενώ στη συνέχεια τιμωρήθηκε με ακόμη 4.000 δολάρια για τον ίδιο ακριβώς λόγο κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον τέταρτο γύρο.
Επίσης ο Τσιτσιπάς θα πρέπει να πληρώσει άλλα 1.500 δολάρια λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς.
Σημειώνεται ότι απαγορεύεται η λήψη οδηγιών από τον προπονητή κατά τη διάρκεια που διεξάγεται ένας αγώνας Grand Slam.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42