Έβερτον - Λίβερπουλ 2-2: Ισοπαλία και παράπονα για το γκολ στις καθυστερήσεις
Σε ένα πραγματικό ντέρμπι Έβερτον και Λίβερπουλ έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2 για την Premier League.
Το μεγάλο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής της Premier League, Έβερτον-Λίβερπουλ, δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς με το τελικό 2-2.
Οι πρωταθλητές Αγγλίας διαμαρτύρονται για το γκολ που τους ακυρώθηκε με την χρήση VAR στο 92΄, όταν ο Χέντερσον νίκησε τον Πίκφορντ, αλλά ο Μανέ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ακόμη και το βίντεο που έδειξε επανειλημμένα την φάση δεν έδειχνε ότι ο Μανέ βρισκόταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό των γηπεδούχων, ωστόσο, ο διαιτητής δεν μέτρησε το τέρμα.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προερχόταν από τον πρωτοφανή διασυρμό από την Άστον Βίλα (7-2) στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και πάλι έμεινε χωρίς νίκη σε δεύτερο σερί ματς απέναντι στην πολύ δυνατή Έβερτον της τρέχουσας περιόδου, που σήμερα είχε την πρώτη της απώλεια μετά από 4 σερί νίκες.
Δημογλίδου: Από το 2017 η δράση του κυκλώματος ρευματοκλοπών - «Πείραζε» ψηφιακούς μετρητές
10:31
Συνελήφθη 37χρονη στη Θεσσαλονίκη που συνόδευε μεθυσμένη την 8χρονη κόρη της
10:30
Χειροπέδες σε 26χρονο στη Θεσσαλονίκη για σειρά ληστειών με θύματα ηλικιωμένες
10:21
Περίπου 68.000 νοικοκυριά στη Γαλλία έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω του καύσωνα
10:15