ΣΠΟΡ

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-2: Αρνήθηκε να παραδοθεί το «τριφύλλι»

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-2: Αρνήθηκε να παραδοθεί το «τριφύλλι»
ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είχε μαχητική ψυχή και έσωσε τον έναν βαθμό στο 94’. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Στάρτζεον, ισοφάρισε ο ΠΑΟ με τον Καρλίτος, έχασε πέναλτι με τον Μακέντα και τετ α τετ με τον Χατζηγιοβάνη, είδε τον Μεγιάδο να κάνει το 2-1, αλλά θα ήταν άδικο να χάσει και ισοφάρισε στο 94’ με τον Μακέντα.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 2-2 και πήραν από έναν βαθμό. Οι Κρητικοί γλίτωσαν το 0-1, πέτυχαν πρώτοι γκολ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν παρέδωσε τα όπλα. Ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε πέναλτι, είχε χαμένο τετ α τετ. Εκεί που όλοι περίμεναν το 1-2, έγινε το 2-1 με τον Μεγιάδο κι αφού Βάτερμαν και Διούδης είχαν κάνει τρομερές επεμβάσεις.

Τελικά ο Μακέντα ισοφάρισε σε 2-2 και δεν επέτρεψε να συντελεστεί μία αδικία. Ο ΟΦΗ με τη σειρά του, είδε στο τέλος να χάνεται ένα ακόμα τρίποντο, αφού 2-2 είχε ισοφαρίσει στη τελευταία φάση και ο Ατρόμητος.

Πώς έπαιξαν οι δύο ομάδες

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης (73’ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Στάικος (73’ Λυμπεράκης), Σακόρ, Στάρτζεον (80’ Γιάννου), Γρίβας, Σαρντινέρο (88’ Βαφέας).

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Σάντσες (88’ Πούγγουρας), Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (61’ Σερπέζης), Μπουζούκης (88’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (70’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Καρλίτος.

Τα highlights του αγώνα

Το 1-0 του Στάρτζεον

Το 1-1 του Καρλίτος

Το χαμένο πέναλτι του Μακέντα

Το 2-1 του Μεγιάδο

Το 2-2 του Μακέντα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ