ΣΠΟΡ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει ο ημιτελικός, ενώ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει ο ημιτελικός, ενώ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Η ΑΕΚ και Ατρόμητος ενημέρωσαν ότι δεν θα διεξαχθεί τελικά ο ημιτελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να ψάχνει τις ομάδες ενώ δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού. Η κυρία Γεροβασίλη φέρεται να έκανε λόγο για διακοπή της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα έγινε μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ και αφού δεν υπήρχε 2 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα επίσημη θέση του Υπουργείου. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή».

Ο Ατρόμητος είχε ήδη ξεκινήσει από το ξενοδοχείο για το Ολυμπιακό Στάδιο και ενημερώθηκε καθ οδόν, όπως τόνισε στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ: «Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή δεν θα πραγματοποιηθεί ο Α’ ημιτελικός αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στις 7.30 βράδυ. Η αποστολή ενημερώθηκε σχετικά πηγαίνοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο κι επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο. Αύριο, θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση».

Φίλαθλοι επίσης είχαν ξεκινήσει για το ΟΑΚΑ ενώ οι άνθρωποι που θα εργάζονταν για το παιχνίδι βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο.

Δεν ήταν μόνο οι αποστολές της ΑΕΚ και το Ατρομήτου που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξεραν τι να κάνουν.Το ίδιο συνέβη και με τους διαιτητές της αναμέτρησης. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (του συνδέσμου Δωδεκανήσων), οι βοηθοί του, οι πρόσθετοι βοηθοί και ο τέταρτος διαιτητής δεν είχαν καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση σχετικά με την τύχη του αγώνα. Έτσι, έφτασαν κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο, τηρώντας το πρόγραμμά τους και έψαχναν τις ομάδες. Τελικά ενημερώθηκαν στο... παρά πέντε ότι δεν θα χρειαστεί να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να διευθύνουν την αναμέτρηση.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση, γίνεται λόγος για οριστική διακοπή της διοργάνωσης, με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο κυρία Γεροβασίλη να φέρεται να δηλώνει σε δημοσιογράφους μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, ότι "διακόπτεται το Κύπελλο". Ρωτήθηκε από ρεπόρτερ που είναι γνωστός φίλος της ΑΕΚ, αν η ομάδα του... θα σηκώσει το Κύπελλο και εκείνη φέρεται να απάντησε: «Μπα. Ούτε εσύ, ούτε εγώ θα το σηκώσω. Γενικά Κύπελλο δεν βλέπω να υπάρχει»... Κατά άλλους απάντησε, «δεν βλέπω να γίνεται τελικός».

Όλοι πλέον αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση του κυρίου Κοντονή από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ώστε να ξεκαθαρίσουν όλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ