Ήρθαν στα χέρια ΜακΓκρέγκορ - Ντίαζ πριν τον μεγάλο αγώνα
Παρ’ολίγον σύρραξη στη συνέντευξη Τύπου του UFC (Ultimate Fighting Championship), όπου τα αίματα άναψαν, εν όψει του αγώνα της Κυριακής (5/3).
Δεν αρκέστηκαν στα προκλητικά βλέμματα που παραδοσιακά ανταλλάσσονται στο περίφημο face off οι δύο αντίπαλοι, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Νέιτ Ντίαζ.
Ο Ντίαζ περίμενε τον πρωταθλητή, με τη γροθιά απειλητικά προτεταμένη. Ο ΜακΓκρέγκορ δεν άργησε να απαντήσει στην πρόκληση, χτυπώντας τα χέρια του αντιπάλου του. Σύντομα, η αίθουσα λίγο έλειψε να μετατραπεί στο πραγματικό ρινγκ.
Οι άνδρες της ασφάλειας, έμπειροι και προνοητικοί, είχαν μπει από την αρχή στη μέση, καταφέρνοντας να συγκρατήσουν τους δύο αθλητές. Η τάξη αποκαταστάθηκε (προσωρινά) με τους δύο να εγκαταλείπουν την αίθουσα από διαφορετικές εξόδους.
Ακολούθησε δεύτερος γύρος, λέκτικής αυτή τη φορά, «κοκορομαχίας»: Η ένταση μεταξύ των δύο αντιπάλων κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της 45λεπτης συνέντευξης Τύπου, με εκατέρωθεν προσβολές και... «γαλλικά».
Έκλεισε προσωρινά η πρεσβεία της Βρετανίας στην Τεχεράνη, σύμφωνα με το Politico
22:55
H Γερμανία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στη Γροιλανδία, σύμφωνα με την BILD
22:50
Ο Μπακασέτας με χατ - τρικ έστειλε τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, 3-0 τον Άρη
22:38
Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι οι δολοφονίες στο Ιράν σταμάτησαν, ελπίζω να είναι αλήθεια
22:29