ΣΠΟΡ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Ντιέγκο Μαραντόνα: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ AP Photo

«Επιτυχημένη» χαρακτήρισαν οι γιατροί την επέμβαση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος χειρουργήθηκε εσπευσμένα στο κεφάλι, μετά από την εμφάνιση αιματώματος.

Ο γιατρός του ποδοσφαιρικού θρύλου, Λεοπόλντο Λούκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις τους, λέγοντας: «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι».

Συγκινητική η αντίδραση των θαυμαστών του

Συγκινητική ήταν η αντίδραση των θαυμαστών του Μαραντόνα, που μόλις πληροφορήθηκαν για την επέμβαση του, συγκεντρώθηκαν έξω από την κλινική Olivos, για να του εκφράσουν την αμέριστη αγάπη τους. Όταν δε, ανακοινώθηκε ότι όλα κύλησαν ομαλά, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

Ο 60χρονος άσσος νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας σε κλινική της Λα Πλάτα με προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης και, ενώ η κατάσταση του έδειχνε να βελτιώνεται, ήρθαν τα αποτελέσματα της αξονικής, που ανέτρεψαν τελικά όλη την κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ