ΣΠΟΡ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ατρόμητο 2-0 σε ματς που ξαναφόρεσε τα «πράσινα» ο Λέτο

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ατρόμητο 2-0 σε ματς που ξαναφόρεσε τα «πράσινα» ο Λέτο
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΝΙΚΟΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ

Το «τριφύλλι» ήταν πιο αποτελεσματικό στις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στους Περιστεριώτες και πήρε δίκαια το τρίποντο με σκορ 2-0 σε μια βραδιά που σημαδεύτηκε από την επιστροφή στη δράση του Λέτο φορώντας το «τριφύλλι».

Το γρήγορο γκολ στο 8 του Λούκας Εβαντζελίστα έδωσε «αέρα» στον Παναθηναϊκό, που είχε σε κέφια τον Βιγιαφάνες και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία του Μπάρκα. Ο Ατρόμητος άρχισε να αντιδρά ουσιαστικά μετά το 30 και να απειλεί την εστία του Στιλ χωρίς όμως να τις κάνει γκολ.

2484003


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΝΙΚΟΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ)

Στο 2ο ημίχρονο οι «πράσινοι» δεν ήταν το ίδιο ορμητικοί και πάλι όμως βρήκαν τον τρόπο να διατηρήσουν το «μηδέν». Και μετά την είσοδο του Λέτο στο 68, πήραν έξτρα ώθηση και από το σουτ του Αργεντινού και λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα του Ατρόμητου ήρθε το τελικό 2-0 από τον Βιγιαφάνες. Ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτυ στο τέλος σε χέρι του Μπεργκ.

2484050


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΝΙΚΟΣ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ)

Ο Παναθηναϊκός (εκτός άλλων εξελίξεων) έχει μπροστά του το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό την άλλη Κυριακή. Οι ερυθρόλευκοι που δεν αγωνίστηκαν λόγω της αναβολής του αγώνα τους με τον Ηρακλή, έχουν 67 βαθμούς. Η ΑΕΚ (αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 19.30 τον Αστέρα στην Τρίπολη) 49, ο Παναθηναϊκός 45, ο ΠΑΟΚ 38, ο Πανιώνιος 37 και οι Αρκάδες 33 στην μάχη της εισόδου στα paly-off, ενώ απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ