ΣΠΟΡ

Αστέρας και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο ματς της 25ης αγωνιστικής που πρόσφερε ελάχιστα.

Αστέρας και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο ματς της 25ης αγωνιστικής που πρόσφερε ελάχιστα.
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ

Ο Αστέρας δίχως ουσιαστικά επιθετικό μετά την πώληση του Γιάννου στην Κίνα και η ΑΕΚ δίχως φαντασία με την απουσία του τιμωρημένου Μάνταλου από το κέντρο, πρόσθεσαν μια ακόμη λευκή ισοπαλία (4 συνολικά) στην αγωνιστική του πρωταθλήματος, που είχε συγκομιδή μόλις 7 γκολ σε τρεις αγώνες.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Αστέρας Τρίπολης με τον Χάβο για πρώτη φορά στον πάγκο του, είχε σαφέστατη επιδίωξη να κλείσει τους διαδρόμους στην εστία του και να βγει στην κόντρα, κάτι που κατάφερε λίγες φορές δίχως επιτυχία. Η ΑΕΚ δεν είχε χώρους και έτσι περιορίστηκε να απειλεί από στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) με τον Μπαντή όποτε χρειάζεται να δηλώνει παρών. Στο 35 η Ένωση ζητά πέναλτυ σε παρατεταμένο τράβηγμα του Λαμπρόπουλου από τον Ιγκλέσιας.

2484820


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ)

Στο β μέρος οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο επιθετικοί δίχως όμως να αλλάξει δραματικά η εικόνα, ενώ η ΑΕΚ που έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Γιόχανσον, δεν είχε δημιουργική έμπνευση παρά την είσοδο του Τζεμπούρ (φανερά δεν μπορεί να βοηθήσει) και του Μπουονανότε. Το ματς απλά έκλεισε με την 2η κίτρινη στον Αλγερινό και την αποβολή του και ένα επεισόδιο Λαμπρόπουλου-Ιγκλέσιας αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

2484822


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ)

Η ΑΕΚ έφτασε τους 50 βαθμούς στην βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 45, ο ΠΑΟΚ έχει 38, ο Πανιώνιος 37 και ο Αστέρας Τρίπολης 34, στην μάχη της εισόδου στα play off.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ