Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπάγερν Μονάχου 83-76: Έκανε restart και ετοιμάζεται για τη συνέχεια
Ανανεώθηκε:
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κέρδισε στη Euroleague με 83-76 την Μπάγερν Μονάχου.
Ακόμη κι όταν ο Ρέινολντς μείωσε στους 2 πόντους (72-70) στα 3:30΄΄ πριν τη λήξη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει το προβάδισμα, αφού ο πρώτος σκόρερ του, Νεμάνια Νέντοβιτς (17π., 6ασ., 3κλ.), ευστόχησε σε τρίποντο και αμέσως μετά σε δίποντο!
Οι «πράσινοι», χάρη και στα 10 εύστοχα τρίποντα, έφτασαν τις 3 νίκες σε 9 αγώνες τους στη Euroleague. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ροος ήταν άξιος συμπαραστάτης του Νέντοβιτς με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, ενώ από 12 πόντους πρόσθεσαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης.
Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι συμβιβάστηκαν με τη 2η διαδοχική ήττα τους (ηττήθηκαν εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ την περασμένη εβδομάδα) και 4η σε σύνολο 11 αναμετρήσεων.
Πρώτος σκόρερ της γερμανικής ομάδας αναδείχτηκε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 44-35, 60-54, 83-76
Προσυνεδριακές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ: «Οι σακούλες με χαρτιά» και ο «αλγόριθμος»
07:23
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε Αττική και Πύργο - Δρόμοι «ποτάμια» και καθιζήσεις (vid)
07:14
Το απρόσμενα καλό κλίμα στην Άγκυρα, το «μενού» και το κομπολόι - Η αποτίμηση της συνάντησης
07:05
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και νότια της χώρας - Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο
07:00