ΣΠΟΡ

Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ απέκλεισαν Ρόμα και Γάνδη στις ρεβάνς των 16 του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ απέκλεισαν Ρόμα και Γάνδη στις ρεβάνς των 16 του Champions League
Reuters / Juan Medina

Το προβάδισμα από τις πρώτες αναμετρήσεις (εκτός έδρας νίκες) είχαν έτσι κι αλλιώς η «βασίλισσα» και οι «λύκοι», που πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης με δύο ακόμη νίκες.

Για μία ώρα η Ρόμα έδειχνε να πιστεύει σε ανατροπή του 0-2 και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο Μπερναμπέου και να βάλει δύσκολα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι το πρώτο γκολ του Κριστιάνο που πρόλαβε την έξοδο του Σέζνι στο 64. Αυτό ήταν το 90ο τέρμα του CR7 στην διοργάνωση και 13ο εναντίον των Ιταλικών ομάδων.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Χαμές Ροντρίγκες σφράγισε τη νίκη των Μαδριλένων για το τελικό 2-0. Με την Ρόμα αγωνίστηκε ο Μανωλάς, ενώ αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο ο Φραντσέσκο Τόττι όταν μπήκε σαν αλλαγή.

Τυπική διαδικασία και για την Βόλφσμπουργκ η νίκη επί της Γάνδης με το γκολ του Σούρλε στο β μέρος να σφραγίζει τη νίκη-πρόκριση με 1-0.

Την Τετάρτη η Ζενίτ υποδέχεται στην Αγία Πετρούπολη την φορμαρισμένη Μπενφίκα του Μήτρογλου (που έχει όμως πολλές απουσίες), για να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει χωρίς τον αρχηγό Τζον Τέρι την Παρί σεν Ζερμέν, που έχει μικρό προβάδισμα από τη νίκη της με 2-1 στο Παρίσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ