ΣΠΟΡ

«Είσαι ασύγκριτος»: Το συγκινητικό αντίο του Πελέ στον θρυλικό Μαραντόνα

«Είσαι ασύγκριτος»: Το συγκινητικό αντίο του Πελέ στον θρυλικό Μαραντόνα
AP Photo/G. Copolla

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρέτισε τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και φίλο του, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Πελέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια είχαν έρθει κοντά, παρά την παλιά τους κόντρα.

Μεταξύ άλλων, στο ιδιαίτερο «αντίο» του, ο Πέλε κάνει λόγο για έναν «ασύγκριτο» άνθρωπο, ενώ εκφράζει και τη μεγάλη του αγάπη για το Μαραντόνα:

«Σ' αγαπώ Ντιέγκο. Κάτι που δεν είχα προλάβει να σου πω».

Ειδικότερα, σε δημοσίευσή του στο Instagram γράφει:

«Πέρασαν επτά μέρες από όταν "έφυγες". Πολλοί αγαπούσαν να μας συγκρίνουν. Ήσουν μια ιδιοφυΐα που μάγεψε τον κόσμο. Ένας μάγος με τη μπάλα στα πόδια. Ένας αληθινός θρύλος. Όμως, πάνω απ' όλα, για μένα θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος, με μεγάλη καρδιά.

Σήμερα, ξέρω πως ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν είχαμε συγκριθεί λιγότερο μεταξύ μας και είχαμε θαυμάσει ο ένας τον άλλο περισσότερο. Έτσι, θέλω να σου πω ότι είσαι ασύγκριτος.

Η πορεία σου χαρακτηρίστηκε από την ειλικρίνειά σου. Με το μοναδικό σου τρόπο μάς έμαθες ότι πρέπει να λέμε πιο συχνά "σ' αγαπώ". Έφυγες γρήγορα και εγώ δεν πρόλαβα να στο πω, οπότε στο γράφω: Σ' αγαπώ Ντιέγκο.

Αγαπημένε μου φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το ταξίδι μας. Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε στην ίδια ομάδα. Και τότε, θα είναι η πρώτη φορά που θα σηκώσω ψηλά τα χέρια μου όχι για να πανηγυρίσω για γκολ, αλλά για να σ' αγκαλιάσω».

https://www.instagram.com/p/CIT1pHgI7eR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ