Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης λόγω ασθένειας ο Πρίντεζης
Ανανεώθηκε:
Με ένα απρόοπτο άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της δικής του «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague.
Ο τεχικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να μένει εκτός προπόνησης, λόγω γαστρεντερίτιδας, όπερ σημαίνει ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του έμπειρου φόργουορντ στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 8/12 εκτός έδρας τους «μπλαουγκράνα», σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, ενώ στις 10/12 ακολουθεί ο αγώνας της 13ης ημέρας με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18
ΕΛΛΑΔΑ
Περιστέρι: Ο μαυροφορεμένος άντρας πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα έξω από το γήπεδο - Πώς έγινε το περιστατικό μπροστά στα έντρομα παιδιά
14:15
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: «Μην ανησυχείτε αν θέλει ο Θεός θα τον βρούμε» λένε Ιρανοί για τον Αμερικανό πιλότο - Νέοι βομβαρδισμοί από ΗΠΑ - Ισραήλ
14:10
ΧΡΗΜΑ