Formula 1: Πανικός στο Άμπου Ντάμπι όταν το μονοθέσιο του Ραϊκόνεν τυλίχτηκε στις φλόγες
Ανανεώθηκε:
Μετά το σοκαριστικό ατύχημα του Ρομέν Γκροζάν, την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι στη Formula 1, ο Κίμι Ράικονεν είδε το μονοθέσιό του να αρπάζει φωτιά.
Συγκεκριμένα η Alfa Romeo του Φινλανδού, άρχισε να φλέγεται, αλλά οι άνθρωποι της πίστας επενέβησαν γρήγορα και να την έσβησαν, με τον Ράικονεν να βγαίνει γρήγορα από το μονοθέσιο.
Κανονικά θα συμμετάσχει ο Λιούις Χάμιλτον
Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής θα λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, έχοντας ήδη κατακτήσει τον 7ο τίτλο του, καθώς τα νέα τεστ κορωνοϊού που έκανε ήταν αρνητικά.
Ο «πιλότος» της Mercedes είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 στις 30 Νοεμβρίου κι έκτοτε πέρασε 10 μέρες σε καραντίνα στο Μπαχρέιν.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
ΕΛΛΑΔΑ
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ