ΣΠΟΡ

Συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο με την… υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη

Συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο με την… υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο, με την... υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς και με ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει νέα, άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο, quiz και wallpapers με πρωταγωνιστή τον... 3D, έχουν από σήμερα οι φίλοι του μπάσκετ και του Παναθηναϊκού.

Το μοντέρνο κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, που φέρει την υπογραφή του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού, τίθεται σε κυκλοφορία από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το PAOSHOP σε συνεργασία με τη Microsoft.

Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, πέραν των τρομερών δυνατοτήτων του, διαθέτει και μια εφαρμογή, η οποία θα διατίθεται για download ΜΟΝΟ για τους κατόχους της συσκευής! Το συγκεκριμένο application περιλαμβάνει νέα, άρθρα, φωτογραφικό υλικό, βίντεο, Quiz και Wallpapers με πρωταγωνιστή φυσικά τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το νέο συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition” θα κυκλοφορήσει σε 300 αριθμημένα τεμάχια αποκλειστικά από το PAOSHOP, από την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Το “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition” θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από σήμερα Πέμπτη 10/3 και αν θέλετε να παραλάβετε το νέο κινητό σας από τον ίδιο τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος θα βάλει και την υπογραφή του στη συσκευασία σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν το PAOSHOP και η Microsoft Hellas», δεν έχετε παρά να κάνετε την προπαραγγελία σας ως την ερχόμενη Πέμπτη 17/3

Το κινητό τηλέφωνο έχει τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

• *Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 212 Quad Core
• *1GB RAM
• *16GB αποθηκευτικός χώρος
• *Οθόνη 5” Clearblack
• *Κάμερα 8 Megapixels

ΔΗΜΟΦΙΛΗ