Ο Άνταμ Τζόνσον θα εκτίσει την ποινή του για την υπόθεση παιδεραστίας σε φυλακή υψίστης ασφαλείας !
Στις 24 Μαρτίου το Δικαστήριο του Μπράντφορντ θα ανακοινώσει το ύψος της ποινής του Άνταμ Τζόνσον, που κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση των σεξουαλικών σχέσεων με την 15χρονη μαθήτρια.
Ο Δικαστής Τζόναθαν Ρόουζ ήδη έχει προειδοποιήσει τον διεθνή Άγγλο παίκτη, ότι το μίνιμουμ της φυλάκισης, που θα του επιβάλει είναι 5 χρόνια, αλλά πιθανόν με την προσμέτρηση ποινών, θα φτάσει ακόμη και την 10ετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άνταμ Τζόνσον θα οδηγηθεί από το Δικαστήριο στην φυλακή Armley του Ληντς το πρώτο βράδυ. Οι ειδικοί όμως εκτιμούν, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του θα το εκτίσει στην διαβόητη φυλακή Frankland στο Durham, που «φιλοξενεί» ενόχους σεξουαλικών εγκλημάτων, δίπλα σε δύο διαβόητους serial killers, που εκτίουν ισόβια.
Ο Ian Huntley και ο Levi Bellfield συγκλόνισαν την Αγγλική κοινή γνώμη την τελευταία 15ετία με τα εγκλήματά τους. Ο πρώτος δολοφόνησε δύο 10χρονα κορίτσια στο Soham το καλοκαίρι του 2002, όπου ήταν επιστάτης στο τοπικό σχολείο. Ο δεύτερος δολοφόνησε τέσσερεις έφηβες το 2008 και θεωρείται από τους πιο σκληρούς εγκληματίες. Ασπάστηκε δε πριν λίγες ημέρες το Ισλάμ.
Προς το παρόν η μόνη που είναι στο πλευρό του Τζόνσον είναι η αδελφή του Φέι, που έφτιαξε σελίδα υποστήριξης στο Facebook, με τον τίτλο «Justice for Johnson”, με την φωτογραφία του αδελφού της να φιλά την κορούλα του.
Σε άλλη σελίδα με τον τίτλο «Adam Johnson's Appeal Fight» ανάρτησε ποίημα, που επίσης δέχεται τα likes όσων στηρίζουν τον Άνταμς. Η θεία του έσπευσε επίσης να στηρίξει με ποστάρισμά της τον παίκτη.
Η Σάντερλαντ αποφάσισε να αποζημιώσει (με 85 €) όλους του φιλάθλους της, που έχουν στην κατοχή τους μια φανέλα του παίκτη, ενώ τις προηγούμενες ημέρες παραιτήθηκε η CEO του συλλόγου, Μάργκαρετ Μπερν, καθώς αποδείχθηκε, ότι ο σύλλογος ενώ γνώριζε τα πάντα (από τον ίδιο τον παίκτη), τον κάλυψε.
Ο Τζόνσον δεν έχει κάνει την παραμικρή εμφάνιση, μετά την καταδίκη του και είναι κλεισμένος σπίτι του με την αδελφή του, τον πατέρα του Ντον και τους νομικούς του συμβούλους.
Πάνω από χίλια κυβικά νερό το δευτερόλεπτο σε Έβρο από Βουλγαρία: Λίμνη 150.000 στρέμματα
08:22
Τροχαίο στη Θηβών: Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα - Τρεις τραυματίες
08:10
Διασώστης του ΕΚΑΒ στην Πάτρα ξυλοκοπήθηκε από μεθυσμένο άνδρα ενώ του έδινε τις πρώτες βοήθειες
08:06
Το παρασκήνιο της νέας κόντρας με Σαμαρά και η απάντηση Μητσοτάκη: «Κριτική χωρίς βάρος και ουσία»
08:01