ΣΠΟΡ

Ο Λιούις Χάμιλτον για τη μάχη του με τον κορωνοϊό - «Έχασα 6 κιλά, δεν έχω δυνάμεις»

Ο Λιούις Χάμιλτον για τη μάχη του με τον κορωνοϊό - «Έχασα 6 κιλά, δεν έχω δυνάμεις»
ΑP Photo

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και την απώλεια μυικής μάζας μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εβδομάδες αφότου νόησε εξακολουθεί να νιώθει αδυναμία και προσπαθεί να επανέλθει.

Ο 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1 αποκάλυψε ότι έχασε 6 κιλά τους τελευταίους δύο μήνες, 4 εκ των οποίων όταν μολύνθηκε με κορωνοϊό. Πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται μεγάλη αδυναμία. Δεσμεύτηκε, όμως, να εργαστεί σκληρά το επόμενο διάστημα για να ανακτήσει τη μυική μάζα που έχασε και να επανέλθει πλήρως.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Χάμιλτον δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του από το γυμναστήριο και έγραψε: «Έχω χάσει 6 κιλά τους τελευταίους δύο μήνες. Τέσσερα από αυτά τα έχασα όταν κόλλησα κορωνοϊό. Έχω χάσει τόσο πολλή μυϊκή μάζα... Ξεκινώ χωρίς δυνάμεις, κάτι που δεν είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είμαι αποφασισμένος να ανακτήσω τη δύναμή μου στο 100%. No pain, no gain».

Ο Λιούις Χάμιλτον διεγγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό την 1η Δεκεμβρίου και έμεινε σε καραντίνα επί 10 ημέρες.

Λόγω του κορωνοϊού απουσίαζε από το Γκραν Πρι του Σεχίρ, επέστρεψε όμως με τη Mercedes του για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος (που είχε ήδη κριθεί εβδομάδες νωρίτερα) στο Άμπου Ντάμπι. Εκεί, τερμάτισε τρίτος, πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull και τον επίσης οδηγό της Μercedes Βάλτερι Μπότας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χάμιλτον είπε ότι ένιωθε διαλυμμένος αλλά χαρούμενος που ήταν ζωντανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ