ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Εκτός αγώνα με Αστέρα Τρίπολης ο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Εκτός αγώνα με Αστέρα Τρίπολης ο Σάντσες

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που δε θα έχουν τους Κουρμπέλη-Μαουρίσιο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπλης (3/1), δεν μπορούν να υπολογίζουν ούτε στον Φακούντο Σάντσες.

Ο Αργεντινός δεν πήρε μέρος στη σημερινή (1/1) προπόνηση του «τριφυλλιού». Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν πήγε καθόλου στο «Γ. Καλαφάτης» για προσωπικούς λόγους.

Αναμένεται να απουσιάσει απ’ την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί!

Ασφαλώς ο… πονοκέφαλος για τον Λάζλο Μπόλονι γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, καθώς στο δεξιό άκρο της άμυνας πέραν του Αργεντινού υπάρχει ο Αντονίτο, που μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου και σαφώς δεν είναι έτοιμος έστω σε επίπεδο ρυθμού να βοηθήσει σε σημαντικά ματς. Έτσι, ίσως να πάει ο Ρουμάνος σε λύση ανάγκης, όπως ο Μολό ή ο Χατζηγιοβάνης που δεν είναι μπακ αλλά έχουν χρησιμοποιηθεί στη θέση.

Στο Κορωπί δε βρέθηκε ούτε ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Όμως ο άσος των «πράσινων» πιθανότατα θα προπονηθεί κανονικά αύριο Σάββατο και θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ματς με τον Αστέρα, που μετατρέπεται σε πολύ δύσκολη υπόθεση για το «τριφύλλι» με τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ