ΟΠΑΠ Game Time: Η Super League με τη ματιά του Αγγέλου Μενδρινού
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Με δυνατά παιχνίδια στη Super League και ένα μεγάλο ντέρμπι στην Premier League ρίχνει την αυλαία ο Ιανουάριος και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Άγγελο Μενδρινό.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ (Κυριακή 31/01, στις 15:00) και υποστηρίζει ότι θα γίνει «κλειστό» ματς με τις δυο ομάδες να ρίχνουν το βάρος στην άμυνα.

Χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο το έργο του Απόλλωνα Σμύρνης στον Κυριακάτικο αγώνα (στις 19:30) με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει το αήττητο σερί των έξι αγωνιστικών στην αυριανή αναμέτρηση (στις 19:30) με τη Λαμία.
Ο Άγγελος Μενδρινός μιλά ακόμα για το αγγλικό πρωτάθλημα και αναλύει το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 19:30.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:05
Εναερίτης έχασε τη ζωή του στη ΒΙΠΕ Δράμας
16:02
Το Ηνωμένο Βασίλειο έστειλε αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Γροιλανδία
15:58
Ο διάλογος και η διπλωματία είναι «ο σωστός δρόμος» δηλώνει ο πρωθυπουπουργός της Γροιλανδίας
15:52