ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός-Λαμία 0-0: Ισοπαλία για το «τριφύλλι», έσπασε το νικηφόρο σερί

Παναθηναϊκός-Λαμία 0-0: Ισοπαλία για το «τριφύλλι», έσπασε το νικηφόρο σερί
INTIME SPORTS

Το «τριφύλλι» έπιασε κακή απόδοση κι έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λεωφόρο. Ο εξαιρετικός Επασί σταμάτησε τους «πράσινους» όταν χρειάστηκε. 

Ο Παναθηναϊκός έβαλε φρένο στον εαυτό του κι όταν υπήρχαν στιγμές που αποφάσισε να γκαζώσει, τον σταμάτησε ο Επασί.

Το «τριφύλλι» έπειτα από πέντε σερί νίκες, έπιασε κακή απόδοση στη Λεωφόρο με τη Λαμία, κόλλησε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί. Επιπλέον, είδε τον Αστέρα Τρίπολης να μειώνει τη διαφορά, ενώ το «τριφύλλι» απέτυχε να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ, να πιάσει την ΑΕΚ, έστω και με ματς περισσότερο και να μειώσει την απόσταση από τον Άρη στο -2, αφού οι Θεσσαλονικείς νωρίτερα ηττήθηκαν στην Αρκαδία.

Η Λαμία για ένα ημίχρονο εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό κι όταν ο Μπόλονι ρίσκαρε περνώντας τους Καρλίτος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, ανέλαβε δράση ο Επασί και με τρεις σημαντικές επεμβάσεις κράτησε το ματς στο 0-0. Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν αξιόμαχη, έκανε μόνο μία φάση, αλλά με αυτό το συμπαγές σύνολο έχει πιθανότητες να σωθεί.

Σχηματισμοί

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Είχε τον Διούδη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Μολό κι αριστερό τον Χατζηθεοδωρίδη. Στόπερ ήταν οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, στα χαφ οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, δεξιά ο Αϊτόρ, αριστερά ο Καμπετσής και ο Βιγιαφάνιες πίσω από τον Ιωαννίδη.

Ίδια διάταξη για τη Λαμία. Είχε τον Επασί στο τέρμα, δεξί μπακ ο Βλάχος κι αριστερό ο Σαραμαντάς. Στόπερ ήταν οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο και στα χαφ οι Μπιάρνασον, Τζανδάρης. Δεξιά ο Ντέλετιτς, αριστερά ο Ρόμανιτς και ο Βασιλακάκης πίσω από τον Αραμπούλι.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αγιούμπ), Μαουρίσιο, Αϊτόρ (82’ Εμαννουηλίδης), Βιγιαφάνιες (58’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (67’ Μακέντα), Ιωαννίδης (58’ Καρλίτος).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Σαραμαντάς, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Βασιλακάκης (60’ Τιρόνε – 68’ λ.τρ. Γκούγκα), Ντέλετιτς (61’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (7’ λ.τρ. Καραμάνος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ