ΣΠΟΡ

Η Μπέτις ξυπνάει όταν δέχεται το πρώτο γκολ

Η Μπέτις ξυπνάει όταν δέχεται το πρώτο γκολ
AP Photo

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αποψινός αγώνας της La Liga Μπέτις-Οσασούνα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στις περιοχές επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε κουπόνι με όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται έως την Πέμπτη.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας της La Liga, Μπέτις-Οσασούνα (22:00), ο οποίος προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Μπέτις απέκλεισε με 3-1 στην παράταση τη Σοσιεδάδ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έχανε έως το 78’ με 0-1 κι έκανε την ανατροπή. Στα τελευταία παιχνίδια της αντιδράει όταν δέχεται το πρώτο γκολ.

Στο Πρωτάθλημα είναι αήττητη 4 αγωνιστικές με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και προσπαθεί να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στους 3 από τους 4 αγώνες βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε 1-1 τη Σεβίλλη, «γύρισε» από 0-1 σε 2-1 το ματς με τη Θέλτα και πήρε τον βαθμό (2-2) στην έδρα της Σοσιεδάδ αν και έχανε με 2-0 έως το 85’.

Η Οσασούνα αποκλείστηκε με 5-4 στα πέναλτι από την Αλμερία στο Κύπελλο. Δίνει μάχη για να σωθεί στο Πρωτάθλημα και πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη 3-1 κόντρα στην Γρανάδα. Στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μπέτις έχει 5 ήττες και μία νίκη.

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τον αγώνα Μπέτις-Οσασούνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ και το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ.

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και για τους σκόρερ της αποψινής αναμέτρησης της La Liga, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα κάνει χατ-τρικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ