ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αναβολή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Ανανεώθηκε:
Την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.
Αιτία είναι τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα των «πράσινων».
Η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει προσεχώς νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Η ανακοίνωση:
«Mε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ ύστερα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα Κυριακή (7/2) αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.
Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, μετά την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της διάγνωσης θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο (PCR) που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Σ.Ε.Φ την Παρασκευή (5/2) στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».
SPONSORED
Μηχανισμό διαχείρισης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ φέρνει το Ιράν
15:12
Κικίλιας στο Συνέδριο ΝΔ: «Η ταυτότητά μας δεν μπορεί να αλλοιωθεί από κανέναν»
15:11
Κεραμέως στο συνέδριο ΝΔ: «Καταφέραμε να ρίξουμε την ανεργία στο χαμηλότερο των τελευταίων 18 ετών»
15:01
Bloomberg: Η Τουρκία σχεδιάζει αγωγό καυσίμων ενός δισ. για εφοδιασμό συμμάχων του ΝΑΤΟ
15:00