ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αναβολή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Ανανεώθηκε:
Την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.
Αιτία είναι τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα των «πράσινων».
Η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει προσεχώς νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Η ανακοίνωση:
«Mε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ ύστερα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα Κυριακή (7/2) αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.
Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, μετά την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της διάγνωσης θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο (PCR) που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Σ.Ε.Φ την Παρασκευή (5/2) στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57