ΣΠΟΡ

Πρόταση μαμούθ 40 εκατομμυρίων € φέρεται έτοιμη να κάνει η Τσέλσι για την αγορά του Κώστα Μανωλά

Πρόταση μαμούθ 40 εκατομμυρίων € φέρεται έτοιμη να κάνει η Τσέλσι για την αγορά του Κώστα Μανωλά
Reuters / Tony Gentile

Ο Κώστας Μανωλάς είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νούμερο ένας στόχος της Τσέλσι για το κέντρο της άμυνας και οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν το ποσό των 40 εκατομμυρίων €.

Με δεδομένη την αποχώρηση του αρχηγού Τζον Τέρι το καλοκαίρι, στην Τσέλσι έχουν πειστεί ότι ο διεθνής Έλληνας στόπερ διαθέτει όλα τα προσόντα για να κάνει την διαφορά στο κέντρο της άμυνας.

Επιπλέον η παρουσία του Μανωλά στο καμπιονάτο, που τον βελτίωσε σε θέματα τακτικής είναι ένα παραπάνω προσόν, που φαίνεται ότι εκτιμά και ο «νέος τεχνικός» των μπλε, Αντόνιο Κόντε, που δίνει μεγάλο βάρος στην συγκρότηση της αμυντικής γραμμής.

Στην Ρόμα πάντως δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον 24χρονο στόπερ, όπως τους Μαρκίνιος και Μπενατιά τα προηγούμενα χρόνια και σκοπεύουν να του κάνουν πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2020.

Το ρεπορτάζ της Ιταλικής εφημερίδας Il Tempo, αναφέρει ότι εκτός από την Τσέλσι και η Άρσεναλ αλλά και μια ομάδα της Ισπανίας (που δεν κατονομάζεται) έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Έλληνα διεθνή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ