ΣΠΟΡ

Στίβος: Χρυσός ο Τεντόγλου - Κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο

Στίβος: Χρυσός ο Τεντόγλου - Κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,35μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου… έκανε ξανά το θαύμα του! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την κορυφή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν!

Απέδειξε πως ουσιαστικά δεν έχει αντίπαλο αυτή την εποχή και με εξαιρετικό άλμα στα 8 μέτρα και 35 εκατοστά, θα κρεμάσει στο στήθος του ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο!

Όλα αυτά τη στιγμή που έχει και πρόβλημα στο γόνατο! Κι όμως, ο αθλητής από τα Γρεβενά… πέταξε στα 8,35μ., επίδοση που δεν του δίνει απλά το χρυσό σε δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (το είχε κάνει και στη Γλασκώβη πριν δύο χρόνια), αλλά σημείωσε και την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Ο Τεντόγλου σημείωσε την επίδοση που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο με την πρώτη του προσπάθεια. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να μην κάνει τη δεύτερη και την τρίτη, ενώ η τέταρτη και η πέμπτη ήταν άκυρες.

Ο Τεντόγλου που έχει προπονητή τον Γιώργο Πομάσκι, σημείωσε την εξαιρετική αυτή επίδοση μόλις στην πρώτη του προσπάθεια. Αποφάσισε να μη δοκιμάσει στις δύο επόμενες, ενώ ακολούθησαν δύο άκυρες. Ακόμη κι έτσι, όμως, κανείς δεν μπόρεσε να τον φτάσει!

Θυμίζουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου είναι χρυσός και στον ανοιχτό στίβο! Δεύτερος ήρθε ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ, ο οποίος με άλμα στα 8,31μ. πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην πατρίδα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ