ΣΠΟΡ

Οριστικό: Υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Οριστικό: Υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης
ΙΝΤΙΜΕ

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ αναμένεται να είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο ιστορικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 πήρε την οριστική απόφαση να θέτει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά στις εκλογές της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου, θα είναι ο νέος πρόεδρος, καθώς είναι ο μόνος υποψήφιος.

Το όνομα του Ζαγοράκη βρισκόταν εδώ και καιρό στην επικαιρότητα για τις εκλογές της ΕΠΟ, ωστόσο ο ίδιος ήθελε να χαίρει της στήριξης των περισσοτέρων ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, πριν πάρει την απόφασή του.

Να θυμίσουμε πως υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ είχε θέσει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, αλλά τελικά αποσύρθηκε, ενώ είχε ακουστεί και το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και επικεφαλής της Επιτροπής Διοργανώσεων Παναγιώτης Δημητρίου, εάν ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έπαιρνε τελικά την απόφαση.

Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ λήγει την Τρίτη 16 Μαρτίου, ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Αποκλειστικά και μόνον μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν οριστεί για τις 27 Μαρτίου και οι έχοντες δικαίωμα ψήφου θα την καταθέσουν μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ