ΣΠΟΡ

Εκλογές ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας - Στηρίζει Ζαγοράκη

Εκλογές ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας - Στηρίζει Ζαγοράκη
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ και στηρίζει και αυτός τον Θοδωρή Ζαγοράκη. 

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Νίκα:

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευτώ κι εγώ με την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ