Η φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με την Πορτογαλία θα γίνει τελικά στην Ιβηρική Χερσόνησο
Η Βελγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αρχικά αποφάσισε την ματαίωση του φιλικού αγώνα με την Πορτογαλία, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες και ενημέρωσε και όσους φιλάθλους είχαν αγοράσει εισιτήρια για το ματς την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους. Όμως λίγες ώρες μετά αποφασίστηκε να γίνει το ματς στην Ιβηρική Χερσόνησο.
Το ματς με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη, όμως με την χώρα σε κατάσταση συναγερμού ήταν σχεδόν αδύνατον να ληφθούν οποιαδήποτε μέτρα ασφαλείας για να γίνει κανονικά η ποδοσφαιρική αναμέτρηση και έτσι αποφασίστηκε η μετάθεση της έδρας.
Ο Δήμος των Βρυξελλών είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα και οι Αρχές το έκαναν δεκτό, παρότι ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι ο Μαρκ Βίλμοτς και οι παίκτες της εθνικής Βελγίου ήθελαν να γίνει κανονικά ο αγώνας.
Μάλιστα είχαν απορρίψει και σχετική πρόταση να μεταφερθεί το ματς στην Πορτογαλία, όμως ουδείς θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την ασφάλεια, με το να γινόταν κανονικά ο αγώνας στην Βελγική πρωτεύουσα. Έτσι μετά από συνεννόηση το ματς θα γίνει στην Λεϊρία, κανονικά στις 29 Μαρτίου.
Η τρομοκρατία είχε αναβάλει και το τελευταίο φιλικό του Βελγίου με την Ισπανία, στις 17 Νοεμβρίου καθώς τότε είχε γίνει η επίθεση στο Παρίσι και πάλι για λόγους ασφαλείας είχε αποφασισθεί να μην γίνει η αναμέτρηση στο στάδιο Roi Baudouin.
Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πλαγιές του Γράμμου - Εντοπίστηκαν νεκρά ζώα και 157 φόλες (pics)
17:49
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ» ισχυρίζεται ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι πυραυλικές επιθέσεις σε Ιράν και Ισραήλ
17:40
Παναγόπουλος: «Θα δώσω στοιχεία για τη στημένη υπόθεση - Να φοβούνται όταν η φούσκα σπάσει»
17:34
Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία
17:28