ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Επέστρεψα για να σας κάνω υπερήφανους»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Επέστρεψα για να σας κάνω υπερήφανους»
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να επικοινωνήσει τη χαρά για την επιτυχία του, μετά την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού μεταλλίου του, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βασιλείας.

«Είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης, για 5η φορά! Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σήμερα έλαβε τέλος. Είμαι καλά! Επέστρεψα για να σας κάνω υπερήφανους! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου!», έγραψε στο Instagram ο «άρχοντας των κρίκων».

Η προσπάθειά του ήταν συγκλονιστική, με την οποία συγκέντρωσε 15,400 βαθμούς και του έδωσε την πρώτη θέση.

Την υπέροχη προσπάθειά του ο Λευτέρης Πετρούνιας την αφιέρωσε στη γυναίκα και τα παιδιά του:

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου

Συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ελβετία, έστειλε ο πολιτικός κόσμος.

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού του μεταλλίου, τονίζοντας ότι χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της, η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».

Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Λευτέρη Πετρούνια έδωσε μέσω ανάρτησης του στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!»

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια».

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους κρίκους, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, για 5η φορά στην καριέρα του» αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Βασιλεία, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Με το 5ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής έγραψε ιστορία και έκανε υπερήφανη ξανά όλη την Ελλάδα» σημείωσε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Επίσης, συνεχάρη και τον σύλλογό του ΓΑΣ «ΕΙΡΗΝΗ» Περιστερίου.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βασιλεία.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας. Συγκεντρώνοντας 15,400 βαθμούς, αναδείχθηκε για πέμπτη φορά στην πορεία του πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους - και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του.

Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, επέστρεψε στην ενεργό δράση και έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος αθλητής είναι.

Γράφει ιστορία στην ελληνική και παγκόσμια ενόργανη γυμναστική και δίνει σε όλους μας ένα σπουδαίο παράδειγμα υπομονής και επιμονής προς τη νίκη,» έγραψε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Θάνος Μωραΐτης.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την νέα πανευρωπαϊκή επιτυχία του. «'Αλλη μια κορυφαία διάκριση για τον "άρχοντα των κρίκων". Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε σε ανάρτησή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που για πέμπτη φορά κατακτά την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βασιλεία της Ελβετίας. Μεγάλη διάκριση για έναν μεγάλο αθλητή που συνεχίζει σε μια δύσκολη χρονιά την προσπάθεια για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ