ΣΠΟΡ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μαραντόνα αποχαιρετούν τον Κρόιφ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μαραντόνα αποχαιρετούν τον Κρόιφ
EPA

Με μία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, υπογεγραμμένη από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και με ένα ποστ στο Facebook, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντιέγκο Μαραντόνα αποχαιρετούν τον Γιόχαν Κρόιφ που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

«Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, μια σημαντική προσωπικότητα του αθλήματος, έφυγε από τη ζωή. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Γιόχαν Κρόιφ και εκ μέρους της Ρεάλ Μαδρίτης και των οπαδών της, τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στη Μπαρτσελόνα και πάνω από όλα στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Γιόχαν Κρόιφ ήταν ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή. Η σημερινή είναι μια πολύ δυσάρεστη ημέρα για ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο», έγραψε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Flαco (σ.σ. αδύνατε)», έγραψε σε τρεις γλώσσες (ισπανικά, ιταλικά και αγγλικά) ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, συνοδεύοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμα με μια ιστορική φωτογραφία.

Johan Cruyff (1947-2016)Nunca te olvidaremos, Flaco...Non ti dimenticheremo mai, "Flaco"...We will never forget you, "Flaco"...

Posted by Diego Maradona on Thursday, March 24, 2016


ΔΗΜΟΦΙΛΗ