Πετρέλης σε ΟΠΑΠ Game Time: Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την νίκη με την ΑΕΚ
Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα play off της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Θάνο Πετρέλη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει φαν του Παναθηναϊκού και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η αγαπημένη του ομάδα θα πάρει την νίκη με «νύχια και με δόντια» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» (Κυριακή 9/5, 19:30).
Στο ντέρμπι της Τούμπας (Κυριακή 9/5, 15:00) πιστεύει ότι ο Άρης θα υπερισχύσει του ΠΑΟΚ και δηλώνει ότι το τραγούδι του «Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου» ταιριάζει σε αυτή τη φάση στους «κίτρινους».
Ο Θάνος Πετρέλης αναλύει επίσης τα ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι και της La Liga, Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης που θα διεξαχθούν το Σάββατο 8/5 στις 19:30 και 17:15 αντίστοιχα. Μιλάει επίσης για την Εθνική Ομάδα και ευελπιστεί ότι η πορεία της από εδώ και πέρα θα είναι ανοδική.
Δείτε το βίντεο:
Εγκαταλείπει την Βρετανία για το Μονακό ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας στη χώρα
16:39
Ποιες χώρες της Ευρώπης είδαν τις τιμές στη στέγη να εκτοξεύονται - Οι τρεις εξαιρέσεις
16:29
Επιβλητικός στην πρεμιέρα της Basket League ο Παναθηναϊκός ΑΚTOR
16:19
Το ντοκιμαντέρ για τη Γάζα «NAZA» ξεπέρασε τους «Avengers» στo ιταλικό Box Offfice
16:09