Ο Νικήτας Αυγουλής στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ: «Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το απόλυτο φαβορί»
Τα play off της Basket League αρχίζουν σήμερα και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Νικήτα Αυγουλή.
Ο γνωστός δημοσιογράφος δίνει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον αγώνα με τον Ιωνικό που θα διεξαχθεί αύριο (20:00) και τονίζει ότι ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00 τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να μπουν στο παρκέ με «ανοιχτές τις μηχανές» για να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.
Ο Νικήτας Αυγουλής αναλύει επίσης το πιο αμφίρροπο, όπως το χαρακτηρίζει, ζευγάρι της 1ης φάσης των εφετινών play off Προμηθέας-Περιστέρι (αύριο, 17:00) και τον αγώνα Λαύριο-Κολοσσός (σήμερα, 16:00) ενώ προβλέπει και το ζευγάρι του τελικού.
Ιαπωνία: Ακυρώθηκε το φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι λόγω απείθαρχων τουριστών
23:57
Έβρος: Άνοιξαν τα θυροφράγματα στο Πύθιο – Στα 5,90 μέτρα η στάθμη του ποταμού
23:45
ΗΠΑ – Ιράν: Διαπραγματεύσεις με το δάκτυλο στην σκανδάλη και στο βάθος ο Νετανιάχου
23:32
Πρώτος με άλμα στα 5,90 ο Καραλής στο Fly Athens Indoor
23:21