ΣΠΟΡ

Ιωνικός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 61-90: Στα ημιτελικά με χαμόγελα για Μπρέι

Ιωνικός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 61-90: Στα ημιτελικά με χαμόγελα για Μπρέι
INTIME

Το Τριφύλλι έκανε το 2-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, με τον Τι Τζέι Μπρέι να κάνει άκρως θετική επανεμφάνιση μετά από δύο μήνες. 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε 90-61 του Ιωνικού, έκανε το 2-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League, όπου περιμένει τον νικητή της μονομαχίας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Το πιο σημαντικό νέο για τους Κυπελλούχους Ελλάδας για το 2021, ωστόσο, ήταν η επανεμφάνιση του Τι Τζέι Μπρέι μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για δύο μήνες.

Και μάλιστα έχοντας άκρως θετική εικόνα. Αγωνίστηκε για 15.31 και είχε 10 πόντους με 2/4 τρίποντα, 2/4 δίποντα, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη, ανεβάζοντας την απόδοσή του όσο περισσότερο χρόνο περνούσε στο παρκέ. Δείχνοντας πως θα προσφέρει πολλές λύσεις στον Όντεντ Κάτας στα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο εξαιρετικός και πάλι Ντίνος Μήτογλου με 15 πόντους, ενώ ακολούθησαν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 14 και ο Σέλβιν Μακ με 11. Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Χουγκάζ (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Χάλογουελ (14 πόντοι) και Πριτζέτ (13 πόντοι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ