Η PSV έδιωξε από το γήπεδο τους οπαδούς που πριν το ματς με την Ατλέτικο κορόιδευαν ζητιάνους
Στην Ελλάδα ακόμη «δικαιολογούμε τα παιδιά», όμως στο εξωτερικό οι σύλλογοι δείχνουν τι σημαίνει ποδοσφαιρικός πολιτισμός και ποιους φιλάθλους πραγματικά θέλουν στο γήπεδο.
Η Αϊντχόφεν λοιπόν «τελείωσε» με συνοπτικές διαδικασίες εκείνους που εξέθεσαν το όνομα του συλλόγου στο πρόσφατο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, χλευάζοντας άπορους και πετώντας τους νομίσματα σε πλατεία της Ισπανικής πρωτεύουσας.
Τους επέβαλε λοιπόν απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο δίχως να ψάχνει δικαιολογίες, όπως φαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση της PSV.
«Η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επιβάλλεται σ’ αυτούς που προσβάλλουν το όνομα του συλλόγου. Η μεγαλύτερη ποινή είναι 36 μήνες. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν δεχτεί τις κυρώσεις».
Δείτε εδώ το βίντεο της ντροπής
Το βίντεο της ντροπής-Οπαδοί της PSV πετούν κέρματα σε πρόσφυγες και τους χλευάζουν
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για 20χρονο που πετάει αντικείμενα από τρίτο όροφο - Αναφορές ότι απειλεi να πέσει (vid)
14:34
Μελάνια Τραμπ και βασίλισσα Καμίλα σε μια βραδιά υψηλής αισθητικής στον Λευκό Οίκο (pics)
14:32
Προθεσμία να απολογηθεί αύριο για τους πυροβολισμούς πήρε ο 89χρονος - Δίωξη για τρία κακουργήματα (vids)
14:30
Παυλίδου (NN Hellas): Η ασφάλιση έχει αποκτήσει νέο ρόλο - Γίνεται συνοδοιπόρος και σύμβουλος
14:30