ΣΠΟΡ

«Ταξίδι στ’ Αστέρια»: Το συγκλονιστικό trailer της ταινίας για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

«Ταξίδι στ’ Αστέρια»: Το συγκλονιστικό trailer της ταινίας για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Το trailer της ταινίας που παρουσιάζει την ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της γιγάντωσής του από την οικογένεια Γιαννακόπουλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους φίλους του «τριφυλλιού» και όχι μόνο.

Είναι ένα βίντεο διάρκειας δυο λεπτών ικανό να ανατριχιάσει κάθε φίλο του Παναθηναϊκού, αλλά και του αθλητισμού; Είναι, όταν πρόκειται για το trailer της ταινίας που ετοιμάζει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η «πράσινη» ΚΑΕ για την ιστορία του τμήματος μπάσκετ του «τριφυλλιού». Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια του trailer παίρνει κανείς μια πρώτη «γεύση» από όσα θα δει και το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει είναι εντυπωσιακό και συγκλονιστικό. Στη διάρκεια του βίντεο αντιλαμβάνεται κανείς το πώς ο Παναθηναϊκός γιγαντώθηκε επί των ημερών του Παύλου Γιαννακόπουλου και έγινε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Η αγάπη, το πάθος και η τρέλα της οικογένειας Γιαννακόπουλου, των Παύλου, Θανάση και Δημήτρη, για τον Παναθηναϊκό έχει αποτυπωθεί πλήρως στην ταινία, όπως και όλες οι ένδοξες στιγμές της ομάδας τα τελευταία 30 χρόνια, με την κατάκτηση των έξι ευρωπαϊκών και των υπόλοιπων αμέτρητων τίτλων στην Ελλάδα.

Τον πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Παύλο Γιαννακόπουλο, ενσαρκώνει ο Δάνης Κατρανίδης, ενώ τον συνεχιστή του, στη ζωή και στο «τιμόνι» του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δείτε το βίντεο:

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ